Handbal: Senioarele Romaniei au invins echipa de tineret cu 38-27

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Echipa nationala de senioare se pregateste pentru jocurile cu Belarus din grupa preliminara pentru Campionatului European din luna decembrie. Doua meciuri esentiale, care trebuie castigate, deoarece nu mai avem cum sa recuperam din alta parte, in grupa Romaniei fiind doar Norvegia si Belarus, ori cu Norvegia am pierdut deja cele doua meciuri. Pana la meciurile cu Belarus avem insa doua meciuri cu Germania, in 28 si 29 martie, in Sala Polivalenta din Baia Mare.

Echipa nationala de tineret se pregateste pentru preliminariile Campionatului Mondial din Croatia. Si aceasta selectionata va disputa mai multe meciuri de pregatire in urmatorul interval de timp.
Foarte multe absente la echipa de senioare, nu mai putin de opt dintre jucatoarele convocate de Gheorghe Tadici pentru aceste actiuni avnd diverse probleme. Si de la HCM Baia Mare a fost o absenta, Eliza Buceschi avand probleme la glezna. Oricum, tot cinci fete de la HCM au ramas in lot, deoarece a fost convocata din Laura Oltean.

Romania senioare – Romania tineret: 38-27 (18-14)
Romania senioare: Ungureanu, Pasca, Dedu – Nechita 7, Marin 5 (1), Chiper 5, Manea 4, Ciuciulete 4, Luca 4 (1), Ardean Elisei 4, Hotea 4 (1), Oltean 1, Babeanu, Tudor, Pintea. Antrenori: Gheorghe Tadici, Florentin Pera si Bogdan Burcea
Romania tineret: Inculet, Serban, Enache – Tiron 7 (1), Zamfirescu 3, Constantinescu 3, L. Popa 3 (1), Cirjan 3, Cicic 3 (1), Safta 2, Predoi 1, Orsivischi 1, Chiricuta 1, Bonea, Pricopi, Georgescu, Conache. Antrenori: Sevistean Popa, Cristian Preda.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2