Handbal: Timea Tatar a fost lovita la cap in preajma locuintei sale si va lipsi doua saptamani de pe teren

Reclame home 1
Reclame home 1

timea tatarO handbalista a campioanei Romaniei, HCM Baia Mare, a fost atacata si lovita de 6 ori in cap de un necunoscut in fata casei. Timea Tatar a fost lovita din spate de un individ care dorea sa-i fure sportivei geanta de pe umar. Atacatorul a fost speriat de cainele din curtea handbalistei care a inceput sa latre, alungandu-l pe agresor.

Cu doua zile inainte, pe aceeasi strada avusese loc o agresiune similara, atacatorul fiind insa descoperit foarte repede. Timea nu a observat agresorul, nu l-a vazut nici dupa ce a fost lovita. Ea a primit nu mai putin de sase lovituri in regiunea cervicala si in regiunea craniana. A mers impreuna cu parintii la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, unde a primit ingrijiri medicale necesare, fiind mai apoi lasata sa plece acasa. Timea a suferit un traumatism cranio-cerebral si cu o plaga pe partea stanga care a fost suturata.

Timeea Tatar, 25 de ani, este legitimata la Baia Mare din 2008 (a fost si imprumutata la alte echipe). Aceasta joaca pe postul de pivot si este componenta a echipei nationale a Romaniei din anul 2013. Partea proasta este ca Timea nu va putea fi folosita circa doua saptamani de HCM Baia Mare, deci va rata sigur meciul din aceasta seara cu Braila si meciul de duminica, din Liga Campionilor, cu Viborg. Speram sa nu rateze si actiunea lotului national, Trofeul Carpati, Timea fiind selectionata in echipa Romaniei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. Paraschiv Oprea

  …Fizic se va reface. Trauma psihica …mai greu.
  Sugerez o consiliere psihologica.
  Multa sanatate Timea.
  Cat despre astfel de evenimente…nu aveti senzatia ca se cam inmultesc in BAIA MARE.
  Nu va aplecati un pic pe acest flagel ,pana nu e prea tarziu?
  Domnilor din cadrul institutiilor responsabile …SE AUDE!
  Ca de vazut …din ce in ce mai des.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole