Handbal: Unii anunta, altii nu spun nimic; macar sa faca

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

bradeanu-csmbCSM Bucuresti a anuntat astazi ca Aurelia Bradeanu a semnat un contract pe doi ani cu gruparea campioana a tarii. Este al patrulea transfer de marca pentru CSMB, dupa cele ale handbalistelor Isabelle Gulden (centru sau inter stanga, suedeza, de la Viborg), Maria Fisker (extrema stanga sau inter stanga, daneza, de la Viborg) si Line Jorgensen (inter dreapta, daneza, fosta la FC Midtjylland).

Sigur, pe postul Micai Bradeanu mai sunt si alte doua jucatoare, Ana Paula Rodrigues si Isabelle Gulden si e clar ca romanca ajunsa la 36 de ani va ajuta prin experienta sa. Ba va putea ajuta mai bine si echipa nationala, deoarece nu va mai fi folosita 60 de minute in toate meciurile, cum se intampla la Brasov.

CSM Bucuresti si-a anuntat devreme toate sportivele care au ales sa vina la Bucuresti. Din pacate, nu acelasi lucru se intampla si la HCM Baia Mare. Aici nimeni nu stie exact daca vine sau nu vine, desi pana la reunirea echipei nu mai sunt atat de multe zile. Inca nu exista nici vreu contract semnat cu vreun antrenor, sau cel putin nu a fost facut public inca.

Lumea sta in toanele lui “meserie”, care decide ce vrea si cand vrea pe banii contribuabililor.

In 6 iulie este prevazuta reunirea lotului. Baia Mare trebuie sa se pregateasca pentru turneul preliminar din Liga Campionilor (12-13 septembrie), pentru Supercupa Romaniei (19 august, cu CSM Bucuresti, in capitala) si pentru debutul campionatului Ligii Nationale (29 august). Ori pana acum nu se stie foarte clar nici daca vine Aurelian Rosca de principal, nici alte povesti.

Maine va avea loc tragerea la sorti a grupelor turneul preliminar al Ligii Campionilor, unde HCM are (ne)sansa sa cada cu Gyori Audi ETO KC. Daca nu, o va avea ca adversara pe Esbjerg, vicecampioana Danemarcei. Echipa noastra nu va juca in primul meci cu una dintre aceste doua echipe, ci doar in finala turneului, desigur, daca se va califica acolo. Daca nu, va merge in Cupa Cupelor.

Este si o problema: antrenorul Aurelian Rosca este principal si la nationala de tineret, care va participa in perioada 22 iulie – 3 august la Campionatul European din Spania (Valencia), ori pana atunci echipa va trebui coordonata de altcineva.

Ce se stie despre jucatoare:
Raman la echipa: Paula Ungureanu (a semnat prelungire, dar se spune ca si ea poate pleca daca nu primeste restantele salariale – daca mai sunt), Iulia Dumanska – Valentina Ardean Elisei, Gabriella Szucs, Laura Oltean, Luciana Marin, Timea Tatar, Melinda Geiger, Adriana Nechita, Aneta Pirvut

Revin la echipa: Andrada Maior Pasca, Ana Maria Tanasie, Bianca Tiron, Madalina Zamfirescu, Alexandra Ciunt, Cynthia Tomescu
Nou transferate: Alina Ilie (inter dreapta), Isabela Rosca (portar)
Se mai povesteste despre trei jucatoare straine: Allison Pineau (Franta), Lois Abbingh (Olanda) si Elena Gjeorgjevska (Macedonia)

Se preconizeaza transferuri: Crina Pintea (Zalau), Florina Chintoan (“U” Cluj), Laura Popa (“U” Cluj), Ionica Munteanu (SCM Craiova), Raluca Dascalete (Unirea Slobozia), Carmen Cartas (Cetate Deva), Cristina Laslo (“U” Cluj), Gabriela Perianu (Dunarea Braila)

Au plecat: Claudia Cetateanu, Barbara Arenhart, Camilla Herrem, Lois Abbingh (?), Ekaterina Davydenko, Alexandra Do Nascimento, Georgeta Dinis Vartic, Ksenia Makeeva, Anastasia Lobach, Eliza Buceschi

Program

 • 6 iulie: reunirea lotului + vizita medicala
 • 8-11 iulie: pregatire in Baia Mare
  13-24 iulie: cantonament Cheile Gradistei
  27-31 iulie: antrenamente in Baia Mare
  7-9 august: Memorialul “Tomas Jakubco” (turneu international la Michalovce in Slovacia)
  14-15 august: Turneu in Baia Mare
  19 august: Supercupa Romaniei
  20-23 august: Bucharest Trophy (Turneu international la Bucuresti)
  29 august: Etapa 1 în Liga Nationala

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole