Handbal: Vasluianul Tudor Bogdan Buguleț a semnat cu CS Minaur

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vasluianul Tudor Bogdan Buguleț, care evoluează pe postul de extremă dreapta a început handbalul la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, avându-l antrenor pe profesorul Laurentiu Cozma. Tudor, născut în data de 2 martie 2001 a obținut o medalie de bronz cu echipa din Vaslui la turneul final ale juniorilor III, fiind desemnat și cea mai bună extremă dreapta a turneului. De asemenea, el a fost convocat sistematic la echipele naționale de juniori și tineret, ba chiar și în lotul B al României, scrie minaur.ro.

Tudor Buguleț a evoluat la LPS Vaslui, apoi a fost component al echipei Centrului de la Sighișoara (cu dublă legitimare), jucând și pentru HC Odorhei, ultima echipă la care a evoluat fiind CSȘ Sighișoara. Din această vară face parte din lotul echipei CS Minaur, ocupanta locului 3 sezonul trecut în Liga Zimbrilor, cu care a semnat un contract valabil pe trei sezoane.

Tudor spune că este mulumit că a venit la CS Minaur și că abia așteaptă să arate ce poate și să dovedească și că alegerea conducerii clubului de a-l aduce în Baia Mare este una potrivită.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *