Hansel si Gretel ii asteapta pe cei mici la teatru. “Rinocerii” se va juca sambata, de la ora 19.00

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Actorii papusari, din cadrul Teatrului Municipal Baia Mare pun in scena spectacolul „Hansel si Gretel”, care va putea fi vizionat in acest weekend.  In sala mare se va juca „Rinocerii”, pretul unui bilet intreg fiind de 20 de lei.

Sambata, 15 februarie, de la ora 11.00, cei mici sunt asteptati la o intalnire cu Hansel si Gretel, care, dupa multe peripetii, devin plini de curaj si istetime, venindu-i de hac Babei Cloanta Cotoroanta. Spectacolul se joaca la sala papusi, iar durata este de 60 de minute, fara pauza.

Sambata, 15 februarie, de la ora 19.00, baimarenii pot viziona spectacolul ”Rinocerii” de Eugène Ionesco, regia fiind semnata de Iulian Bulancea, iar scenografia de Mihai Valu. Spectacolul se joaca cu publicul in sala. Durata este de 80 minute, fara pauza.

Iulian Bulancea, despre spectacol: ”Rinocerii, probabil cea mai autobiografica piesa a lui Eugène Ionesco, vorbeste despre dezumanizarea si bestializarea societatii prin intermediul indoctrinarii si fanatismul doctrinar. Daca initial, rinocerita reprezenta adeziunea la doctrina nazista, semnificatia acestei boli bizare inventate de Ionesco a fost extrapolata catre toate formele de fanatism si indoctrinare politica sau sociala. ”

Pretul biletelor la spectacolele teatrului sunt urmatoarele: 7 lei ( 10 lei premiera) la sectia Papusi, 20 lei pret intreg ( 25 lei la premiera) si 10 lei pret redus (pentru elevi, studenti si pensionari) la sectiile Drama si Revista. Informatii si rezervari: tel. 0736216437 (Drama si Revista) si 0730270926 (sectia Papusi) . Rezervarile se ridica cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. In ziua desfasurarii spectacolului, nu se mai fac rezervari!

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2