HAOS: Greva continua la Primaria Borsa. Vezi motivul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Situatie fara precedent la Primaria Borsa, unde angajatii institutiei continua greva si astazi.

Totul a pornit de la faptul ca mai multi membri ai Composesoratului Borsa, insotiti de un executor judecatoresc, cauta documente in Primarie legate de subiectul celor 17.000 hectare de padure.

Iata mai multe detalii pe aceasta tema, publicate pe pagina de Facebook a Primariei Borsa:

„Personalul Primariei Borsa ramane in greva pe perioada nedeterminata, fiind imposibil sa lucreze in aceste conditii. Angajatii au intrat de ieri, 21 mai 2018 in greva, fiind nemultumiti de faptul ca nu isi pot indeplini atributiile de serviciu din cauza ca, inca de vineri, mai multi membri ai Composesoratului Borsa, insotiti de jandarmi si de un executor judecatoresc au patruns in cladire, au spart rand pe rand birourile in cautarea unor anumite documente vechi, au fotografiat si filmat diverse documente, in acestea gasindu-se, probabil, si date personale ale cetatenilor, care, prin lege, sunt confidentiale.

Miza acestor cautari este reprezentata de o serie de documente vechi, originale, gasite in urma cu putin timp de catre un cetatean la demolarea unei case in care candva a functionat sediul composesoratului din oras. Din aceste acte reiese ca vechiul Composesorat Nobil Borsa ar fi detinut doar 6.036 hectare de padure si nicidecum peste 17.000 ha asa cum au solicitat din partea statului de-a lungul anilor de procese.

Sub protectia unei incuviintari judecatoresti, acestia au intrat fortat in birouri, au spart cu bormasina incuietorile, folosind generatoare de curent puse in functiune de combustibili inflamabili, pe care i-au adus in cladire in recipiente simple, punand in pericol siguranta personalului care era in incinta. Nu au scapat neperchizitionate nici biroul primarului, al secretarului orasului si chiar Biblioteca Oraseneasca.

Pana cand angajatii nu vor avea convingerea ca isi pot indeplini in siguranta atributiile de serviciu, acestia vor ramane in greva. Situatia din ultimele zile nu este de natura sa asigure siguranta nici lor si nici cetatenilor care trec pragul institutiei”.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2