Hat-trick: VITAL serveste baimarenilor o noua mostra de duhoare, pentru al treilea an la rand

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

excremente-vital-statie epurare baia mare

Cum a venit primavara, cum a aparut si duhoarea peste Baia Mare. Asa cum ne-a obisnuit in ultimii doi ani, Vital nu ne dezamageste nici acum, silindu-ne a scoate batistele din buzunar pentru a putea respira, in special atunci cand ne aflam in partea vestica a orasului.

Pretul la apa si canalizare creste constant, salariile sefilor ajung pana la 7-8 mii lei/luna, insa conducerea Vital isi bate joc de noi constant. Ba ne mai si minte in fata, pretinzand ca apa folosita de jumatate din oras in cateva ore ar incapea intr-o galeata, de fiecare data cand urbea ramane cu robinetele goale din cauza unor conducte sparte.

deseuri-statia-de-epurare-vital-rampa-drusal

Directorul Alexandrina Bancos nu se pricepe nici la matematica si nici sa minta la nivelul suportabilitatii obrazului. Dar nu asta e cel mai grav. Ci faptul ca de cand e in conducerea societatii, in afara de a-si angaja cateva rude si apropiati, nu a facut nimic. Nimic pentru noi, care platim serviciile de rahat de care beneficiem. Si nu suntem rautaciosi atunci cand spunem rahat. O dovedeste izul cu care ne intampina statia de epurare nerealizata.

La un proiect de doar 45 milioane euro, era si greu sa se realizeze o statie de epurare. De altfel nici nu se va face prea curand, cu toate ca promisiuni exista. Mai intai a fost toamna anului 2013, apoi cea a anului 2014, apoi decembrie 2015. Evident, dupa atatea minciuni, suntem gata sa credem ca de data asta ametitoarele promisiuni vor fi puse in practica.

Pana atunci, sa respirati bine!

Ciprian DRAGOS

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Ana

    Mitica e cel mai bucuros . Cine seamănă vânt, culege aroma de rahat .Nota de plata de la Barbul 🙂

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1