HBO va produce un serial despre magnatul american Jeffrey Epstein

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Regizorul si scenaristul Adam McKay (cunoscut gratie unor productii precum “Vice”, “Ant-Man”) va realiza pentru postul HBO o miniserie TV despre magnatul american Jeffrey Epstein, descoperit decedat in celula sa in luna august, si care se va baza pe o carte scrisa de jurnalista de investigatie Julie K. Brown, relateaza EFE.

Potrivit revistei de specialitate Variety, miniseria TV se va limita la faptele descrise in cartea lui Julie K. Brown, reporter la cotidianul Miami Herald si ale carei articole au fost esentiale pentru arestarea lui Jeffrey Epstein. Magnatul a fost acuzat de trafic si exploatare sexuala, pentru care a fost trimis la o inchisoare din New York, unde a fost gasit spanzurat in celula sa.

Productia TV, inca fara titlu, este rezultatul unui acord pe cinci ani pe care Adam McKay l-a semnat pentru a dezvolta continuturi pentru HBO si pentru viitoarea platforma de televiziune in streaming a postului american – HBO Max. Regizorul a mai colaborat cu HBO la seriale ca “Succession”, “Eastbound & Down” si “Funny or Die Presents”.

“Suntem incantati sa continuam colaborarea noastra cu Adam McKay in acest nou acord. Adam este un regizor si producator exceptional de talentat”, a declarat pentru Variety presedintele diviziei de programe a HBO, Casey Bloys.

Jeffrey Epstein, decedat la 66 de ani, era un bogat finantist a carui retea de contacte l-a ajutat sa ajunga in cercul celor mai influente persoane din societatea americana, relateaza Agerpres. Magnatul a fost arestat pe 6 iulie, dupa ce a fost acuzat ca a creat o retea de exploatare sexuala a zeci de fete in resedinta sa din New York si intr-o vila din Insulele Virgine. Potrivit acuzatiilor, el a fost ajutat de angajati si de colaboratori pentru atrage in aceste resedinte numeroase fete, care erau platite pentru a intretine relatii sexuale cu el si cu prietenii sai, “cel putin” in perioada 2002 – 2005.

Foto: Vanity Fair

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2