HCM Baia Mare vrea sa ajunga in Final Four-ul Ligii Campionilor (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Noul lot al echipei HCM Baia Mare si-a facut miercuri, 16 iulie, prima aparitie publica inainte de noul sezon 2014-2015.

Conducerea echipei a anuntat ca pentru viitoarea editie de campionat, obiectivele raman aceleasi: supercupa, campionatul si cupa, la care se adauga atingerea Final Four-ului Ligii Campionilor.

Echipa cu care HCM va ataca noul sezon este urmatoarea:

Portari: Paula Ungureanu, Barbara Arenhart, Yulia Dumanska, Claudia Cetateanu

Extreme stanga: Valentina Ardean Elisei, Camilla Herrem, Jenica Rudics (este insarcinata)

Interi stanga: Eliza Buceschi, Gabriella Szucs, Lilyia Artsiukovich, Lois Abbingh

Centri: Luciana Marin, Laura Oltean

Interi dreapta: Melinda Geiger, Ekaterina Davidenko, Elena Djordjievska

Extreme dreapta: Alexandra Do Nascimento, Adriana Nechita

Pivoti: Timeea Tatar, Georgeta Dinis Vartic, Ksenia Makeeva, Anastasia Lobach.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

5 Comments

 1. Adrian

  Felicitari conducerii HCM pentru aceasta echipa minunata!
  Felicitari managerului, Liviu Bala, care a avut o contributie mare la aceste transferuri. Strategia lui privind dezvoltarea echipei HCM, a adus performantele de care se bucura suporterii baimareni.
  Mult succes noilor sportive transferate!
  Astept cu nerabdare sa le vad evoluand pe campioanele mondiale Alexandra Do Nascimento, Barbara Arenhart…

  Reply
 2. ioan

  Nu stim exact cate laude merita acest bala liviu, insa marea lui greseala este CA NU A TRASFERAT-O pe f… primarului nechita care a avut un sezon de tot c…,, mascarici care in multe situatii a dezamagit si n-a jucat de loc pe placul componentelor ffind o protejata a lui k… ,, un infaimat fara de rezultate n-are nici un merit ,, DECAT CA ISI BATE JOC DE BANUL PUBLIC,, un G… IN COSTUM DE FIRMA si prin astfel de minciuni incurajate de nechita,, in curand ne vom lamuri de cele spuse pacat ca intr-un colectiv relativ frumos sunt astfel de elemente de tomberon care nu ne fac cinste astfel isi bat joc de munca altora ,, deci k… jos mana de pe echipa ia-l pe bala si plecati departe de echipa !!!!!!!!!!!!!!!! mai lipseste barbul vasile sau asta poate sta in umbra ca tare ii mai plac tinerele sperante!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
  1. dilau

   mai ioane, esti dus rau cu capul.ce e asa greu de inteles ca – orice partida incepe cu 77+ restul ori nu incepe. ce preferi?-.

   Reply
 3. marinela

  Am totusi o nedumerire de unde se platesc salariile jucatoarelor? Sponsorizari? Oare nu si Sc Vital sponsorizeaz ? De aceea e scumpa apa? Ca de ex concertele din centrul vechi sunt si ele sponsorizate de Vital. Cam greu sa sponsorizezi o echipa ca si a noastra cand tu nu ai parc industrial.

  Reply
 4. Dan

  Pina cind noi cei din Baia Mare vom cheltui bani aiurea, ce pare au ( daca au !!! ) consilieri de toate aceste ceausisme ?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2