HCM Minaur, in colaps – Petru Pop: “Cineva isi doreste ca noi sa cedam”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

minaur - galatiHCM Minaur Baia Mare traverseaza o perioada foarte dificila din cauza lipsei jucatorilor, iar lista poate continua.

Antrenorul Petru Pop a declarat dupa meciul pierdut la Turda ca cineva isi doreste ca echipa sa cedeze.

“Am ajuns la concluzia ca cineva isi doreste ca noi sa cedam. In Champions League am iesit cu fruntea sus. Dorinta noastra a fost sa iesim cu fruntea sus si din campionat, dar nu se poate rand pe rand sa plece jucatorii. Noua ni se spune cand incepem pregatirea, ca se intorc strainii.

Pe de alta parte, conducerea semneaza dezlegarea tuturor strainilor, ca sunt liberi sa plece. Conducerea lucreaza spre binele echipei? Totusi e vorba de bani publici”, a spus Petru Pop, scrie Prosport.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. mmm

  Banii publici nu sunt publici ..sunt banii lui Chereches … nu vedeti ca se lauda prin ziare ca ne ofera concerte da uita sa spuna ca le ofera pe banii nostri … la fel si cu sportul … el iubeste sportul atata timp cat poate sa il f… si sa ii ia banii

  Reply
 2. Mircea Bota vlad

  Acel cineva este Catalin Chereches. El isi doreste sa distruga tot ce a fost mai frumos in acest oras. Asta dupa ce si-a dat seama ca tampeniile lui nu au acoperire bugetară.

  Reply
 3. Sabou George

  Oare cand se vor trezi cetatenii acestui oras si vor iesi in stradă? Lumea chiar nu vede ca primarul isi bate joc de noi toti? A distrus afaceri, a distrus cluburi de fotbal si handbal. A distrus presa locala. A distrus incerederea dintre oameni. A distrus pe oricine nu a fost deacord cu aberatiile lui. A incercat sa distruga familii prin presa aservita. A distrus increderea dintre oameni transmitand mesaje false de la unul la altul. A distrus imaginea orasului in toata europa, acolo unde handbaliștii nostri au ajuns si au povestit ce au patit la Baia Mare. A ajutat conform comunicatului DNA la delapidarea clubului cu ajutorul conducerii clubului. A indatorat si inca mai vrea sa indatoreze orasul pentru urmatorii 30 de ani. Oare cat mai rezista băimărenii? Daca nu ne vom trezi la realitate vom ramane pe drumuri! Vom fi bataia de joc a lumii. Asadar desteapta-te baimarene!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1