HELLFEST 2022- 350 de trupe, între care și una din Seini

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Anul 2022 se anunță unul cu poftă de rock. Astfel că organizatorii celor mai mari festivaluri de gen din Europa și de peste Ocean se așteaptă la un număr mare de participanți. Anul viitor la HellFest (Franța) vor fi pe scenă și rockerii noștri din Seini, Dirty Shirt, fiind doar una din cele 350 de trupe care vor evolua la acest mare festival din Europa. De altfel, organizatorii Hellfest au și anunțat că pregătesc un eveniment de zile mari, mai ales după această pauză forțată cauzată de pandemia de coronavirus. Pandemie care a afectat foarte tare industria muzicală și tot ce ține de evenimente muzicale.

”Cred că orice muzician din sfera rock/metal visează ca într-o zi să cânte pe una din scenele marilor festivaluri internaționale. Pentru noi, acest vis se materializează pentru a doua oară: după Wacken Open Air în 2019, acum vom cânta pe scena HellFest 2022, alături de Transylvanian FolkCore Orchestra. Va fi o ediție de vis, cu 7 zile de festival, incluzând probabil cel mai tare line-up din istorie. Pentru noi e o onoare să facem parte pe acest afiș și să reprezentăm România din nou la Hellfest, după o pauză de 8 ani. Așteptăm fanii din România care vor veni la festival, vineri 24 iunie, pe scena Temple!”, ne-a spus Mihai Tivadar, chitaristul Dirty Shirt, pentru ziarmm.ro.

Hellfest Open Air este programat să aibă loc către finalul lunii iulie a anului viitor. Vor putea fi văzute nume mari ale scenei muzicale de profil, printre care Metallica, Deftones, Avenged Sevenfold sau Sepultura.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2