HHC: Ne-am propus să ținem anul acesta 1600 de copii lângă părinții lor (VIDEO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Anul trecut, în octombrie, dădeam glas tuturor copiilor care trăiesc drama abandonului sau sunt în pericol să fie separați de părinți – prin campania Prețul Binelui. Trăgeam atunci un semnal de alarmă cu privire la numărul din ce în ce mai mare de familii care, în contextul pandemiei, se adâncesc în sărăcie și ajung în situații extreme doar pentru că tatăl, de exemplu, singurul care aducea un venit acasă (mama ocupându-se de copiii încă mici), și-a pierdut locul de muncă.

Sunt situații în care familii echilibrate până atunci, care vă pot fi chiar vecini, ne-au sunat și ne-au cerut ajutorul, pentru că riscau să ajungă în stradă, cu copiii. O lună de chirie deplătită poate împinge o familie într-o situație extremă. Așa cum un ajutor, timp de câteva luni, poate ține o familie împreună.

Ne-am propus să ținem anul acesta 1600 de copii lângă părinții lor. Încă mai avem nevoie de ajutorul vostru, pentru că am strâns până acum banii necesari pentru 1000 dintre ei. Intervențiile sunt multiple, de la bani pentru mâncare, chirie, medicamente, la reabilitarea unei locuințe.

💙 Fiecare SMS la 8844 (2 Euro/lună), contează.
💙 Fiecare donație cu cardul pe pretulbinelui.ro, ajută.

Pentru că puțin cu puțin, înseamnă mult pentru copiii vulnerabili.
Mulțumim!

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *