HHC: Povestea Dinei (VIDEO)

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Dina Bogar are 21 de ani si a trait aproape toata viata intr-o casa de tip familial dezvoltata de Hope and Homes for Children in Sighetu Marmatiei. A fost abandonata la varsta de 2 ani, impreuna cu sora cea mica, intr-un leagan de copii, se arata in descrierea filmuletului postat mai jos.

Nu isi aminteste foarte multe despre acea perioada, doar plansetele copiilor aliniati pe langa peretii verzi ai unui coridor nesfarsit si orele lungi pe care erau nevoiti sa le petreaca nemiscati in patut.

La varsta de 3 ani a fost mutata impreuna cu sora ei intr-o casa de tip familial dezvoltata de Hope and Homes for Children. De atunci considera ca viata ei a inceput cu adevarat: gradinita, primii prieteni, prima papusa, prima zi de nastere cu tort, prima rochita, primul cadou de Craciun.

”Cele mai importante momente din viata mea le-am petrecut aici, in casa de tip familial Bradul, construita de Hope and Homes for Children”, spune Dina, in prezent studenta in ultimul an la Universitatea Babes Bolyai, sectia pedagogie. Visul ei este sa devina educatoare si sa ajute alti copii care au trecut prin ce a trecut ea.

Vezi detalii in video.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2