HHC Romania: Hope Concert, spectacol dedicat celor mai vulnerabili copii ai Romaniei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

De curand, a avut loc cea de a V- a editie a Hope Concert, gala organizata anual de Fundatia Hope and Homes for Children.

Evenimentul gazduit de Ateneul Roman are ca scop sprijinul celor mai vulnerabili copii din Romania.

In premiera, gala a reunit pe scena Ateneului Roman, artisti renumiti din diferite domenii: pop, rock, muzica clasica si corala si teatru.

Astfel, la aceasta actiune de mare anvergura au luat parte Loredana, Andra, mezzosoprana Roxana Constantinescu, Adrian Despot, liderul formatiei Vita de Vie, actorul Marius Manole, Corul National de Camera „Madrigal–Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, alaturi de 100 de copii din programul Cantus Mundi, Ansamblul Violoncellissimo condus de maestrul Marin Cazacu, precum si pianistul Andrei Licaret, care au oferit publicului prezent momente artistice emotionante.

Mai mult de atat, la gala Hope Concert a participat Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Isaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei, numeroase vedete, diplomati, dar si reprezentanti ai autoritatilor si companiilor cu care Fundatia colaboreaza, precum si sustinatori ai organizatiei.

Pentru al cincilea an consecutiv, Ateneul Roman a reusit sa fie locul de intalnire al artei, sperantei si caritatii. Spectacolul dedicat celor mai vulnerabili copii ai Romaniei a reusit sa adune peste 700 de spectatori in sala, dar si circa 43.000 de persoane pe facebook, care au avut posibilitatea sa urmareasca on-line spectacolul impresionant.

Hope Concert este cel mai important eveniment organizat de Hope and Homes for Children, coordonat de Stefan Darabus, Director Regional, Europa Centrala si de Sud, Hope and Homes for Children si are scopul de a atrage atentia asupra programelor desfasurate de 19 ani in Romania, dar si de a multumi pe aceasta cale tuturor sustinatorilor, companii si persoane, care sunt alaturi de Fundatie in activitatea ei.

Bianca VLASAN

sursa foto: facebook

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole