Hollande: Franta nu va ceda niciodata in fata extremismului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

“Franta va face alegerile care se potrivesc cu onoarea sa” si “nu va ceda niciodata in fata extremismului”, a asigurat presedintele Francois Hollande, miercuri, comunitatea evreiasca franceza, cu doua luni inainte de alegerile prezidentiale, conform AFP si Direct Matin, informeaza AGERPRES.

Franta nu va permite sa prevaleze obscurantismul si nu va ceda niciodata in fata extremismului, a reiterat presedintele francez, la dineul anual al Consiliului reprezentativ al institutiilor evreiesti din Franta (Crif), insistand ca Franta va opta pentru libertate si respectarea drepturilor. El a raspuns astfel la apelul presedintelui Crif, Francis Kalifat, de a “bara calea extremei drepte si extremei stangi la viitoarele alegeri”.

Toate sondajele de opinie de pana acum o indica pe Marine Le Pen, lidera extremei drepte franceze, drept favorita primului tur de scrutin, la 23 aprilie, dar care ar fi invinsa in turul al doilea, la 7 mai, de candidatul independent Emmanuel Macron sau de Francois Fillon, reprezentantul dreptei.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2