Hope and Homes for Children Romania, alături de o altă mamă și copilul acesteia (VIDEO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

De multe ori sărăcia este asimilată, în conștiința noastră colectivă – și individuală – cu părinți neglijenți, care își iubesc puțin sau deloc copiii. Un copil sărac ne pare, deseori, un copil neiubit și neîngrijit de părinți. Realitatea din teren, în peste 20 de ani de intervenții, ne-a dovedit că în ciuda lipsurilor materiale severe, copiii sunt fericiți acasă. Râd mereu, sunt veseli, povestesc multe și se aruncă în brațele mamei ori de câte ori simt nevoia. Acolo e cel mai bine, chiar dacă sunt desculți.

Pe Crina ați cunoscut-o deja, are 18 ani, un băiețel de 3 ani – și trăiesc împreună într-o rulotă, în câmp. Crina nu a fost nicio zi la școală, pentru că a fost ținută acasă, să ajute la muncile care le puteau pune copiilor o pâine, seara, pe masă.

Deși lipsurile sunt atât de mari iar perspectiva unei vieți mai bune, în lipsa educației, nu prea există, Crina spune din toată inima: „Ăsta mic înseamnă iubirea mea! El e raiul meu pe pământ!”

Noi putem să îi ajutăm să rămână împreună, în siguranță, și să îi dăm copilului o șansă la educație și la o viață mai bună:
🎯 să îi ajutăm să se mute într-o casă adevărată;
🎯 să le plătim chiria o perioadă de timp și să îi susținem cu alimente și cu tot ce este necesar, atât cât vor avea nevoie pentru a se stabiliza puțin financiar;
🎯 să îi plătim tatălui cursul pentru școala de șoferi, pentru a putea găsi un serviciu stabil (acum lucrează cu ziua);
🎯 să o ajutăm pe Crina să își găsească ceva de lucru, pentru că
🎯 cel mic va putea merge la grădiniță, odată mutați.
Acesta este planul nostru pentru Crina și familia ei. Vă alăturați?

Pentru că Noi este fiecare dintre voi:
📌 Trimiteți HOPE la 8844, SMS de 2 Euro/lună.
📌Haideți cu noi pe www.pretulbinelui.ro și decideți voi care este prețul pe care îl puteți plăti pentru a ține copiii vulnerabili în siguranță, lângă părinții lor.

Hope and Homes for Children Romania (Facebook)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *