Hope Concert: Un eveniment de succes, marca HHC Romania

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hhc romania

Jurnalistul Dragos Bucurenci, consultant de comunicare si fundraising al Fundatiei Hope and Homes for Children a prezentat pe blogul sau detalii de la Concertul Sperantei, un eveniment organizat de HHC Romania, in colaborare cu partenerii principali Kaufland si PRO TV.

Iata ce ne impartaseste cunoscutul om de televiziune prin intermediul blogul sau:

Am prezentat cateva zeci de evenimente caritabile in ultimii ani si pot sa spun cu mana pe inima ca Hope Concert de anul acesta a fost cel mai frumos dintre toate.

Violonistul Alexandru Tomescu, soprana Irina Iordachescu, violoncelistul Marin Cazacu, pianistul Andrei Licaret, actorul Marius Manole si solistii Dan Bittman, Paula Seling si Feli, precum si tinerii si talentatii membri ai Ansamblului Violoncellissimo au facut un spectacol de zile mari.

Prim-ministrul Dacian Ciolos (care a venit insotit de sotia sa, Valerie, o prezenta calda si modesta, de-o gentilete cuceritoare) a vorbit despre iubire. Da, ati citit bine. Premierul a vorbit imediat dupa un film care a lasat intreaga sala in lacrimi. Discursul pregatit era unul bun, dar in situatia data ar fi sunat prea tehnic, prea rece. Asa ca premierul a improvizat si a facut-o cu mult talent:

„Aceasta problema a copiilor institutionalizati este si un fel de test pe care Dumnezeu ni-l da noua, ca sa ne demonstram ca, dincolo de iubirea pe care-o putem gasi fiecare fata de cel apropiat noua, de cei din familie, putem gasi iubirea cu care sa ne luam copiii acasa.

Pentru ca acestia sunt copiii nostri, sunt copiii tarii si, prin modul in care suntem in masura sa-i ingrijim si sa-i ajutam sa-si gaseasca calea in viata, demonstram ca fiecare dintre noi suntem capabili sa dam acestei tari si acestui neam un drum asa cum ni-l dorim si asa cum ni l-am dorit si atunci, in decembrie 1989”, a spus premierul pe scena Ateneului.

Detalii pe blogul lui Dragos Bucurenci

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2