Hope and Home for Children a castigat Platinum Award la LACP 17 Vision Awards pentru cel mai bun raport anual

Reclame home 1

Raportul de activitate pentru anul 2016 al Fundatiei Hope and Homes for Children Romania a primit cea mai inalta distinctie – Platinum Award – la Vision Awards Anual Reports Competition 2016/17, concurs international organizat de Liga Profesionistilor Americani in Comunicare (LACP). De asemenea, raportul s-a clasat pe locul 23 in Top 100 Worldwide Rank 2017 din cadrul aceleiasi competitii.

Raportul anual al Hope and Homes for Children a obtinut 99 de puncte din maximum 100 la categoria Annual Reports pentru organizatii non-profit. Materialul a fost punctat cu scor maxim de catre un juriu de specialitate, care a deliberat pe baza unor criterii precum impresia generala, designul, creativitatea, naratiunea si claritatea mesajului.

Conceptul si designul raportului au fost realizate de cns | Creative Factory, o agentie de branding si creatie din Bucuresti, care a elaborat raportul pe baza instructiunilor privind identitatea vizuala a Fundatiei Hope and Homes for Children Romania, ilustrand in cel mai profesional mod atat rezultatele obtinute, cat si filosofia organizatiei si intreaga activitate desfasurata in Romania pe parcursul anului 2016.

Competitia anuala LACP Vision Awards este recunoscuta la nivel international drept una dintre cele mai influente competitii in domeniul rapoartelor anuale. In 2017, la cea de-a cinsprezecea editie a premiilor LACP, peste 1000 de organizatii din zeci de tari s-au inscris in competitie, inregistrandu-se cel mai mare numar de rapoarte inscrise de pana acum.

In cadrul competitiei LACP din 2016, raportul anual pentru 2015 al Hope and Homes for Children Romania a fost distins cu Golden Award, ocupand locul 47 in top 100 Communications Materials.

Varianta online a raportului anului poate fi vizualizata aici.

hopeandhomes.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *