Hope and Homes for Children a premiat 30 de copii cu rezultate bune la invatatura din programele desfasurate in judetul Maramures

In 29 iunie si 3 iulie, Fundatia Hope and Homes for Children a premiat 30 de copii din Baia Mare, Ardusat, Sighetu Marmatiei si Ocna Sugatag pentru rezultatele bune la invatatura obtinute in anul scolar 2016-2017. Toti copiii sunt beneficiari ai programelor desfasurate de Fundatie in cele trei orase din judetul Maramures. Ei au primit cu bucurie diplomele de merit, pachetele cu jucarii si cadourile Rotary, fiind foarte incantati si emotionati deopotriva.

Anual, la finalul anului scolar, Hope and Homes for Children premiaza copiii din programele sale care obtin rezultate bune la invatatura. In 29 iunie, la sediul Hope and Homes for Children din Baia Mare, au fost premiati 18 elevi cu varste cuprinse intre 8 si 16 ani din casele de tip familial dezvoltate de Fundatie in Baia Mare si Ardusat. In 3 iulie, la Centrul de Zi din Sighetu Marmatiei s-a organizat festivitatea de premiere pentru copiii silitori din casele de tip familial din Sighetu Marmatiei si Ocna Sugatag si pentru cei care frecventeaza Centrul de Zi din Sighetu Marmatiei.

Elevii au primit diplome si cadouri si au fost felicitati de Bianca Stegeran, director national adjunct al Hope and Homes for Children si de Anamaria Vid-Pop, managerul departamentui Educatie, Terapie si Asigurarea Calitatii in cadrul Fundatiei, precum si de Dorina Curteanu, director adjunct al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Maramures.

”Suntem extrem de bucurosi si mandri sa vedem rezultatele deosebite obtinute de voi la invatatura. Acestea sunt, nu doar o dovada incontestabila a muncii depuse pe parcursul intregului an scolar, dar mai ales un motiv de bucurie si mandrie atat pentru voi, cat si pentru colegii, profesorii vostri de la scoala, precum si educatorii care se ocupa de voi in casele de tip familial. Va dorim vacanta placuta si mult succes pe mai departe”, a spus Bianca Stegeran, director national adjunct al Hope and Homes for Children.

In cursul lunii iulie, vor fi premiati si copiii din serviciile de tip familial dezvoltate de Hope and Homes for Children din Viseu de Sus, evenimentul urmand sa fie organizat la Casa de tip familial ”Carpati” din localitate.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1