Hosting România – Program Afiliere Sitebunker

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ceva nou a orizont pentru vastul domeniu de hosting România! Oamenilor le face plăcere să schimbe păreri sau să recomande diferite servicii/produse, iar Sitebunker a găsit o variantă prin care să te răsplătească pentru recomandarea ta! De ce să recomanzi gratuit, când poți să câștigi niște bani extra doar din asta? Programul de Afiliere Sitebunker te recompensează instant!

Ce este Programul de Afiliere?

 Prin intermediul acestui program primești 15% comision pentru fiecare plată recurentă pe care o face un client adus de tine. Poți deveni afiliat Sitebunker fără a achiziționa vreun serviciu de-al nostru. Tot ce trebuie să faci este să deschizi un tichet prin care soliciți activarea contului tău de afiliat. Asta-i tot! Fără alte costuri sau eforturi din partea ta.

Cum funcționează?

 După deschiderea tichetului și solicitarea contului de afiliat, vei primi un link care reprezintă linkul tău de afiliere.

Cum faci bani propriu-zis? În momentul în care un vizitator al website-ului tău face click pe link-ul tău aferent Programului de Afiliere, pe browser-ul clientului se va seta un cookie care va fi valabil 90 de zile. Astfel, prin intermediul acestui cookie, sistemul de afiliere va identifica că acel utilizator provine de pe site-ul tău. Pentru orice comandă efectuată pe Sitebunker de către acest utilizator provenit de pe website-ul tău vei primi comisionul de 15% din valoarea comenzii. Creditul câștigat va fi alocat și depus în contul tău de client.

Accesul la contul de client este nelimitat, având posibilitatea să-l verifici oricând dorești. Totodată, acesta îți pune la dispoziție date în timp real despre numărul de clienți trimiși  pe pagina Sitebunker și comisioanele câștigate de tine în urma acestui program de afiliere.

Important: Comisionul de 15% se aplică pentru toate pachetele de găzduire, cu excepția comenzilor pentru nume de domenii!

Mai multe despre plăți

 Creditul câștig poate fi retras sub formă de numerar sau poate fi folosit pentru achitarea unor facturi  sau achiziționarea unor servicii de pe Sitebunker. Retragerea sub formă de numerar se poate face doar pe baza unei facturi emise de tine, în calitate de afiliat Sitebunker.

Suma minimă ce poate fi folosită sau retrasă din contul de client este de 10 €.

 P.S În această perioada există o campanie de e-mailuri frauduloase care pretind a fi trimise de  băncile din România. Este important să verificați de mai multe ori înainte de a demara o operațiune bancară.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *