Hot din Jibou, prins de politistii baimareni dupa mai multe furturi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri, 15 august, in urma activitatilor de cercetare si verificare efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei municipiului Baia Mare, a fost identificat un tanar in varsta de 25 de ani domiciliat in Jibou, judetul Salaj si fara forme legale in Baia Mare, recidivist, banuit de comiterea a cinci furturi din locuinta pe raza municipiului resedinta de judet.

Furturile au fost comise de la inceputul acestei luni prin escaladarea unor ferestre lasate deschise la parterul si etajul I al unor imobile situate pe strazile Hortensiei, Saturn, Olteniei, Oituz si Aleea Noua din municipiu.

Pana in acest moment prejudiciul rezultat in urma acestor fapte, constand in telefoane, laptopuri si sume de bani, a fost recuperat in proportie de 10%.

Politistii au dispus retinerea acestuia pentru 24 de ore, iar ulterior instanta a emis pe numele lui un mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile. In baza acestui mandat barbatul a fost depus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv Maramures.

Cercetarile continua pentru documentarea intregii activitati infractionale a acestuia.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole