Hunor: In termenul de 45 de zile vom face o propunere pentru Ministerul Culturii

Reclame home 1
Reclame home 1

UDMR va face o propunere de ministru al Culturii in termenul de 45 de zile, a declarat duminica, pentru AGERPRES, liderul uniunii, Kelemen Hunor, fostul detinator al acestui portofoliu, adaugand insa ca deocamdata nu poate avansa un nume.

„Cand am plecat de la Ministerul Culturii am lasat lucrurile in regula si era de asteptat sa fiu revocat la un moment dat fiindca eu mi-am dat demisia. Nu am fost dat afara, nu am fost demis, eu am cerut sa fiu revocat, eu mi-am inaintat demisia. Sunt convins ca in aceasta perioada de 45 de zile colegii care sunt la minister vor gestiona, vor administra ministerul asa cum trebuie. In termenul de 45 de zile vom face o propunere, dar nu pot sa va dau nume”, a declarat Kelemen Hunor la Oradea.

Fostul ministru al Culturii a dorit sa precizeze ca in cele opt luni ale mandatului sau „a facut lucruri bune”, amintind si cele doua rectificari bugetare pozitive.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. ioan

  Foarte bine bastardule ca peste 45 de zile nu veti mai fi pe nicaieri,, ADiOOOO,,, !!! gata nu mai pupati voi guvernare eventual ne pupati in dos,, mizerabililor ce comportament ,, hortist a-ti avut si la meciul cu spurcatii de unguri !!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
  1. dilau

   mai ioane, sa dea dumnezeu sa ai dreptate, adica guvernul ponta sa cada in mai putin de 45 de zile.:)))).

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole