Hyundai i30 apare in showroom-uri in primavara lui 2017

hyundai i30 copyHyundai nu se grabeste sa lanseze pe piata noul i30. Prezentat in septembrie la Paris, prductia incepe la finalul anului, iar primele masini vor fi livrate in primavara lui 2017.

Noua generatie a lui Hyundai i30 este una foarte importanta pentru constructorul sud-coreean, inginerii si designerii confirmand faptul ca masina a fost dezvoltata dupa chipul si asemanarea clientilor europeni, potrivindu-se perfect cu cerintele potentialilor cumparatori de pe Batranul Continent.

Ei bine, productia noii generatii i30 va incepe la finalul anului la fabrica ceha din Nosovice, acolo unde Hyundai o asambleaza inca de la lansarea oficiala care a avut loc in 2009. Ulterior, modelul va putea fi vazut in showroom-uri si cumparat pe intreg continentul incepand cu luna martie a anului 2017.

“Am adaptat noua masina la cerintele clientilor nostri. De la motorizari la sasiu, de la zona de infotainment si conectivitate la design, toate elementele sunt asamblate pentru a fi pe placul europenilor”, a declarat la Paris directorul biroului german al celor de la Hyundai.

automarket.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1