I-au mintit si pe pensionari. Nu pe cei cu „speciale”!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Este oficial! Institutul National de Statistica admite ca pensia medie reala a scazut cu 1,4 puncte procentuale in primele trei luni ale anului 2019, fata de sfarsitul anului 2018. Aceasta realitate o simte in buzunar aproape fiecare pensionar. Favorizati sunt cei cu pensii speciale, de a caror venituri se ocupa guvernarea PSD-ALDE ca sa nu scada.

Pensionarii pot cumpara mai putine produse alimentare, nealimentare si servicii. „Preturile au tot crescut, iar Guvernul PSD-ALDE nu a indexat pensiile la 1 ianuarie 2019, asa cum prevede legea. A oferit, in schimb, o promisiune de majorare a punctului de pensie de la 1 septembrie. Evident, daca ministrul Eugen Teodorovici gaseste pana atunci bani sa imprumute.Pensionarii simt aceasta realitate, nu era nevoie de cifrele oficiale de la statistica. Cartofii s-au scumpit din decembrie cu 55%, legumele cu peste 20%, iar fructele cu peste 15%. Inflatia a urcat cu 4,6% fata de ultima luna a anului trecut. Toate acestea au efect negativ asupra nivelului de trai”, explica situatia deputatul USR, Vlad Emanuel Durus.

Sfidand realitatea si nevoile populatiei majoritare, Guvernul se preocupa de inmultirea pensiilor speciale si vrea sa introduca noi categorii de beneficiari: sefii de CJ-uri, primarii si adjunctii lor. Totul este gandit sa se intample prin OUG-ul pe Codul administrativ.

USR sustine desfiintarea pensiilor speciale! Cand risipa va inceta, si pensionarii si salariatii din Romania o vor duce mai bine!

Biroul comunicare, Cabinet deputat Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole