I se infunda tot mai tare. Instanta i-a dat o noua lovitura lui Catalin Chereches

catalin-cherechesTribunalul Cluj a decis sa mentina masura arestului la domiciliu in cazul lui Catalin Chereches, dupa ce primarul suspendat a depus o cerere de inlocuire a masurii respective.

“In baza art.362 al.2 rap. la art.208 C.p.p., mentine masura preventiva a arestului la domiciliu luata fata de inculpatul C C si respinge implicit cererea de inlocuire a masurii formulata in cauza. Cu drept de contestatie in 48 ore de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica din 21.10.2016”, se arata in decizia Tribunalului Cluj.

In urma cu o zi, la Tribunalul Cluj a avut loc primul termen in procesul pe fond al primarului suspendat, insa totul s-a lasat cu o amanare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. mmm

  o sa aiba penalul hot timp sa puna in plan atacul asupra parlamentului romaniei de catre mama lui … bugetara cinstita care i-a donat 1.5 milioane euro bani cash … vreau si eu sa fiu bugetar …

  Reply
 2. Elena

  Mult tupeu mai au Cherechesii! Ei vor si în parlament! Huo!!! Pădurile defrișate se răzbună! Presa călcată în picioare se răzbună! Jurnaliștii terfeliți la comanda lui Kake se vor răzbuna! Băimărenii duși cu minciuni timp de șase ani se vor răzbuna! Toate se vor plăti! A fost prea de tot! Va trebui să plătească și cozile lui de topor de prin presa coruptă! Nu/i așa Gheorghe Pîrja, Viorica Pîrja, Nicolae Goja, Radu Țolaș și Anamaria Somai?

  Reply
 3. George

  Trist este ca in PNL sint exemplare fara coloana, care servesc “casa jupinului”. Cred ca sint multi oameni care au lucrat pentru PNL si ar fi meritat un loc eligibil pentru o demnitate sau alta. Vine in schimb (de la centru-cum se repeta istoria!) mama infractorului si se pozitioneaza pe un scaun cu care nu are nici o legatura (in afara de fund, probabil). Sustinatorii ei pnl-isti sint jalnici si merita taxati si ei la alegeri. Primul taxabil taxat trebuie sa fie Dolha.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1