Ia atitudine: Cainii comunitari au nevoie de ajutorul tau (VIDEO)

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

femeie caini scaraReprezentantii Asociatiei Salvati Animalele asteapta ca autoritatilor locale si societatea civila sa ia atitudine. Acestia spun ca adoptiile cainilor sunt ingreunate de faptul ca nu au drum de acces spre adapost, fiind nevoiti sa se catere cu ajutorul unei scari peste un gard de aproximativ doi metri.  Fie ca au de transportat mancare sau trebuie sa duca animalele la sterilizat, traseul ramane acelasi.

“Era vorba ca ne muta de aici. Nu stim care va fi soarta lor pana la urma. Daca vine cineva sa adopte, daca-i mai in varsta sigur ca nu sare gardul. Trebuie sa scot eu singura cainii. Ducem scara ca sa vada cateii, ca altfel cum sa aleaga? Ne-am gandit sa mai mergem in audienta la domnul primar, am mai fost dar am renuntat. Am vazut ca nu se misca nimic. Nu este unde. Trebuie sa fie adapostul departe de oras. Sunt niste reguli”, a spus Anna Kala, voluntar Asociatia Salvati Animalele.

Desi majoritatea cetatenilor sustin ca sunt iubitori de animale, in realitate organizatiile si institutiile care se ocupa de soarta cateilor spun ca sunt foarte putini cei care se implica cu adevarat de ingrijirea animalelor. Cainii care traiesc in adapostul administrat de Asociatia Salvati Animalele supravietuiesc din donatiile baimarenilor, bani din care li se asigura nu doar mancarea, ci si sterilizarea.

„Au nevoie si de hrana, dar si de afectiunea oamenilor. Sa fie periati, madariti. Ei bietii sar de bucurie ca si copiii orfani, cand vine cineva sa ii mangaie”, a mai adaugat Anna Kala.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

  1. Mad Dog

    Le-a promis primarul ca le face. Ce gluma buna! Mai oameni buni inca nu v-ati convins cine e mascariciul asta care are atestat de expert in toate domeniile si care in afara de a amagi baimarenii nu face nimic?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2