Iarna 2019-2020: Consilierii judeteni au discutat despre asigurarea conditiilor de circulatie pe reteaua de drumuri de interes judetean

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La sfarsitul saptamanii curente, in sala de sedinte „Bogdan Voda” din cadrul Palatului Administrativ a avut loc sedinta ordinara a Consiliului Judetean Maramures. Alesii judeteni au dezbatut si votat 29 din cele 32 de proiecte de hotarare aflate pe ordinea de zi, trei fiind retrase in timpul sedintei.

Forul decizional al Consiliului Judetean Maramures a aprobat documentatia tehnico-economica pentru obiectivele „ACCESS ROUA – Reabilitarea drumurilor de legatura care duc la punctele de trecere”, „ALTHERA – terapii alternative in Maramures si Ivano Frankivsk” si „Reabilitare Centrul Cultural Maramures”. Totodata, au fost stabilite si masurile pentru implementarea fazei a II – a proiectului „FoodChains 4 Europe” – Lanturi alimentare pentru Europa, proiect care prevede planuri de actiune pentru inovarea lanturilor alimentare in cinci regiuni: Flevoland (NL), Plovdiv/Sofia (BG), Emilia-Romagna (IT), Maramures (RO) si Greater Manchester (GB).

Alesii judeteni s-au pus de acord si asupra Programului operativ si de masuri privind asigurarea conditiilor de circulatie pe reteaua de drumuri de interes judetean, in iarna 2019-2020, astfel incat maramuresenii sa circule pe drumurile judetene in conditii de siguranta, in sezonul rece. A fost votat si proiectul privind acordarea unui mandat reprezentantilor Consiliului Judetean Maramures, in Adunarea Generala a Actionarilor la S.C. ,,Drumuri – Poduri Maramures“ S.A.

Trei dintre proiectele de pe ordinea de zi au vizat Serviciul Public Judetean SALVAMONT Maramures, fiind votate modificari ale Organigramei si a Statului de functii, precum si ale Regulamentului de organizare si functionare. De asemenea, a fost stabilit numarul formatiilor de salvatori montani, responsabili de siguranta iubitorilor de munte.

Ordinea de zi a fost inchisa de un proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantilor Consiliului Judetean Maramures in Consiliul de Administratie al Centrului Scolar de Educatie Incluziva Sighetu Marmatiei.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole