“Iarna Baimareana” 2019-Activitati dedicate copiilor de Mos Nicolae, concerte de colinde si muzica moderna, spectacole de artificii si multe altele

home camp2
home camp2
home camp2

“Iarna Baimareana” se va desfasura in perioada 1 decembrie 2019 – 1 ianuarie 2020. Programul evenimentului va cuprinde un spectacol care va marca Ziua Nationala – 1 Decembrie, activitati dedicate copiilor de Mos Nicolae, concerte de muzica traditionala si colinde, concerte de muzica moderna cu ocazia Revelionului, spectacole de artificii precum si traditionalul concert de muzica clasica din prima zi a Anului Nou.

Totodata, Ziua Nationala va fi marcata si printr-o receptie oficiala avand printre invitati cetateni de onoare ai Municipiului Baia Mare, veterani de razboi, Consiliul de Onoare, cat si structuri adminstrative ale orasului.

Pentru organizarea acestui eveniment consilierii locali au aprobat astazi, 5 noiembrie, suma de 1.500.000 de lei. Costurile totale estimate presupun achizitii de servicii si produse cum ar fi: servicii muzicale, servicii de prezentare spectacole, servicii de scenotehnica, servicii de pirotehnie si altele.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *