Iarna baimareana scoate jandarmii in strada

PNL

Spectacolele la scena care sunt organizate in cadrul evenimentului cultural „Iarna Baimareana” din Piata Libertatii va scoate in strada mai multe efective de jandarmi. Oamenii legii vor asigura ordinea publica in zilele de 05, 06, 08 si 09 decembrie a.c., incepand cu ora 17.00 iar in ziua de 07 decembrie a.c., de la ora 18.00.

Jandarmii sunt prezenti si la Tg. Lapus si Sighet

Astazi, in Piata Centrala din orasul Targu Lapus, mai exact la „Monumentul Eroilor cazuti pentru unirea tuturor romanilor”, se desfasoara activitati culturale si comemorative in cinstea eroilor martiri din localitate. Jandarmii vor veghea la buna desfasurare a evenimentului.

Totodata, lucratorii de la IJJ M,aramures sunt prezenti si la Sighetu Marmatiei, unde in parcul central din oras se desfasoara un spectacol dedicat centenarului Marii Uniri, eveniment derulat tot astazi.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant IJJ Maramures: “Echipajele de jandarmi mentin permanent legatura cu reprezentantii organizatorilor pentru solutionarea operativa a oricarui incident. Recomandam participantilor sa manifeste rabdare si sa nu se implice in evenimente de natura sa tulbure ordinea publica iar daca sunt martorii savarsirii unor fapte de natura antisociala sa solicite ajutorul echipajelor de jandarmi, care sunt acolo pentru a preveni conflictele de orice natura sau sa apeleze la numarul unic pentru apeluri de urgenta 112. Totodata, ii sfatuim sa nu lase nesupravegheate bunurile si obiectele personale de valoare. Reamintim faptul ca, in conformitate cu prevederile Legii nr. 60 din 1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice, este interzisa si constituie infractiune participarea la adunarile publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru socuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru actiuni violente sau de tulburare a desfasurarii normale a acestora. ”

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1