UPDATE – Iarna in Maramures: Circulatia pe DJ 184 a fost reluata (VIDEO)

PNL

UPDATE 3: Circulatia rutiera pe DJ 184 Baia Sprie-Cavnic-Ocna Sugatag-Sighetu Marmatiei a fost reluata. Se circula fara probleme in conditii de iarna.

UPDATE 2: Iarna in toata regula in unele zone din Maramures. Pe Facebook au aparut mai multe filmulete postate de conducatorii auto care au trecut pe traseele acoperite de zapada. Video: Mihai Grigorescu.

UPDATE: Rugam conducatorii autovehiculelor, inclusiv cu masini de teren sa nu se deplaseze pe DJ 109F, pe relatia Cavnic-Pasul Rotunda. Drumul judetean este inchis circulatiei rutiere pe perioada de iarna, se arata intr-un anunt al Prefecturii Maramures.

Pe DJ 184 se circula pe un singur sens, pe un sector al drumului, unde sunt doi copaci, care sunt aplecati spre drum, sub greutatea zapezii. Circulatia este fluidizata de catre echipaje ale politiei rutiere. Se intervine cu utilaje de deszapezire de la drumurile judetene pentru curatarea partii carosabile.

La fata locului au fost chemate echipe de interventie pentru a taia copacii. Vantul sufla in rafale si mai exista pericol de prabusire a copacilor, sub greutatea zapezi, in zona partiilor de schi.

Prefectul Vasile Moldovan impreuna cu administratorul de drum si politia rutiera au dispus masura de restrictionare a circulatiei rutiere pe DJ 184, pana la finalizarea interventiei de indepartare a copacilor in pericol de prabusire. Masura de restrictionare a circulatiei a fost dispusa incepand cu ora 12.45.

Institutia Prefectului-Judetul Maramures

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1