Ice Cube a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Reclame home 1
Reclame home 1

Rapperul devenit actor Ice Cube a primit luni o stea pe Hollywood Walk of Fame si le-a multumit tuturor celor care l-au ajutat de-a lungul carierei sale in muzica si in filme, relateaza Reuters si titreaza Agerpres.

Prieteni si membri ai familiei au asistat la ceremonia de pe Hollywood Boulevard, inclusiv Dr. Dre, un fost membru al grupului rap „gangsta” N.W.A.

„Stiti, nu ajungi aici singur si incepi sa ai succes facand muzica, filme, incercand sa fii creativ, dar nu-ti imaginezi ca vei ajunge pe Hollywood Walk of Fame intr-o zi”, a marturisit Ice Cube.

„Asa ca ziua de astazi (luni — n.r.) nu este de fapt despre Ice Cube, ci despre oamenii care m-au ajutat sa ajung aici”, a adaugat el.

Ice Cube, pe numele sau adevarat O’Shea Jackson, a dobandit celebritatea in anii ’80, alaturi de Dr. Dre, in cadrul trupei rap N.W.A. de pe coasta de vest a SUA, scriind multe dintre versurile cantecelor pentru celebrul lor album „Straight Outta Compton”.

Dupa ce a parasit grupul din cauza unei dispute privind drepturile de autor, el a lansat albumul sau solo de debut „AmeriKKKa’s Most Wanted” in 1990.

Rapperul si-a inceput cariera in filme in 1991 cu un rol in filmul lui John Singleton despre viata in ghetoul din Los Angeles, „Boyz n the Hood”. De atunci, Ice Cube a mai aparut in filmele „Friday”, „Barbershop” si „Three Kings”.

Ice Cube a fost si producatorul filmului biografic din 2015 „Straight Outta Compton”, care a spus povestea N.W.A. Fiul sau O’Shea Jackson Jr. a interpretat rolul sau in film.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2