Iesean condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare. Barbatul a fost “saltat” de politistii de la ITPF Sighetu Marmatiei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politistii de frontiera din cadrul PTF Petea au predat, lucratorilor de la Politia Satu Mare, trei romani cautati de autoritatile din Romania pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat, fals in declaratii, precum si infractiuni contra ordinii si sigurantei publice.

Primul urmarit a fost depistat la Petea. Satmareanul, in varsta de 47 de ani, s-a prezentat pe sensul de intrare, pentru efectuarea formalitatilor de frontiera.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “La verificari, colegii nostri au constatat ca barbatul este cautat de autoritatile din Romania. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare. Acesta avea de ispasit o pedeapsa de 9 luni inchisoare pentru savarsirea unor infractiuni contra ordinii si sigurantei publice.”

Al doilea urmarit general a fost retinut, tot in PTF Petea. Si acesta domiciliaza in judetul Satu Mare. Barbatul, de 65 de ani a fost depistat in momentul in care a dat documentele politistilor de frontiera pentru verificari. Astfel, oamenii legii au descoperit are de executat o pedeapsa de 7 luni de inchisoare pentru infractiuni de fals in declaratii.

Al treilea urmarit general, a fost identificat vineri, 16 august, in acelasi Punct de Trecere a Frontierei. Este vorba despre un iesean, de 32 de ani, pe numele caruia Judecatoria Roman a emis un mandat european de arestare. Barbatul are de executat 10 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In toate cele trei cazuri, persoanele urmarite au fost predate unor echipaje din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare in vederea luarii masurilor legale ce se impun.”

Informatii: ITPF Sighetu Marmatiei

Ana AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *