IGPR: 13 soferi depistati saptamana trecuta circuland pe autostrazi cu peste 200 km/h; viteza record – 228 km/h pe A2

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale a Politiei Romane au depistat, saptamana trecuta, 63 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h, cea mai mare viteza fiind inregistrata pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta, cand un cetatean sirian a fost prins cu 228 km/h, informeaza AGERPRES.

In perioada 9 – 15 iulie, politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale a Politiei Romane au actionat pentru prevenirea accidentelor de circulatie si cresterea sigurantei rutiere, informeaza IGPR intr-un comunicat transmis luni AGERPRES.

In aceasta perioada, politistii au depistat 63 de soferi care au depasit limita legala de viteza pe autostrazi cu mai mult de 50 km/h, iar in 13 cazuri soferii au fost depistati circuland cu viteze de peste 200 km/h, precizeaza sursa citata.

Cea mai mare viteza inregistrata a fost pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta, la data de 14 iulie, cand politistii au depistat un cetatean sirian care conducea spre mare cu viteza de 228 km/h.

De asemenea, intr-un caz, soferul unui autoturism a fost depistat de politisti in timp ce conducea cu o imbibatie alcoolica de 0,45 mg/l alcool pur in aerul expirat. Soferul a fost condus pentru recoltarea de probe biologice, fiind cercetat penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. De asemenea, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, se arata in comunicat.

Toti soferii depistati conducand cu viteza excesiva au fost sanctionati contraventional cu amenzi cuprinse intre 1.305 si 2.900 de lei, iar ca masura complementara le-au fost retinute permisele de conducere pentru 90 de zile.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1