IGPR: 167 de persoane semnalate ca fiind disparute, depistate de politisti in ultima saptamana

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii au depistat, in perioada 24 – 30 august, 167 de persoane semnalate ca fiind disparute, dintre care 104 minori, informeaza un comunicat al IGPR, transmis sambata AGERPRES.

Potrivit sursei citate, in ultimele doua saptamani, a fost clarificata situatia in 215 cazuri de persoane disparute sau pe numele carora existau mandate emise de instantele de judecata.

„In perioada 24 – 30 august 2018, politistii din intreaga tara, sub coordonarea Directiei de Investigatii Criminale a Politiei Romane, au depistat 167 de persoane semnalate ca fiind disparute, dintre care 104 minori. De asemenea, in aceasta perioada, au fost depistate 48 de persoane urmarite in temeiul legii. Dintre acestea, 29 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea, 6 aveau mandate de arestare preventiva, 10 erau urmarite in baza unui mandat european de arestare, iar 3 persoane aveau sentinte penale de internare in unitati medicale de specialitate”, se arata in comunicatul IGPR.

Printre persoanele depistate de politisti se afla si un barbat de 27 ani, din orasul Cernavoda, judetul Constanta, care se sustragea executarii unei pedepse privative de libertate de 10 ani, pentru comiterea infractiunii de talharie calificata. Persoana in cauza a fost depistata in PTF Otopeni si ulterior incarcerata, de politisti, in Penitenciarul Bucuresti-Rahova, informeaza IGPR.

Totodata, pe 25 august, politistii din Prahova au depistat un barbat de 36 de ani, din localitatea Draganesti, care se sustragea arestarii preventive pentru comiterea infractiunii de viol. El a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Politiei Capitalei.

Sursa citata mai mentioneaza ca, tot pe 25 august, politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au depistat un tanar, de 24 de ani, din localitatea Baltati, care se sustragea arestarii preventive pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala grava, fapta comisa pe teritoriul Germaniei. Persoana in cauza a fost incarcerata in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Iasi.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2