IGPR: 216 persoane date disparute sau urmarite, depistate de politisti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii au depistat, in ultima saptamana, 216 persoane care erau disparute sau pe numele carora existau mandate emise de instantele de judecata, a informat, sambata, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR), transmite AGERPRES.

Conform sursei citate, 147 de persoane erau semnalate ca fiind disparute, dintre care 91 de minori. Acestia au fost incredintati familiilor sau internati in centre pentru minori si nu au fost victime ale vreunei infractiuni.

Au fost depistate si 69 de persoane urmarite. Dintre acestea, 55 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea, 5 — mandate de arestare preventiva, 5 — mandate europene de arestare, una era urmarita prin Biroul National Interpol, iar pentru doua persoane au fost emise sentinte de internare.

Unul dintre cei urmariti a fost depistat pe 1 mai pe raza localitatii Nadlac. Este vorba de un barbat din municipiul Constanta care se sustragea executarii unei pedepse privative de libertate de 5 ani pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor. A fost incarcerat in Penitenciarul Arad.

Un altul, de 26 de ani, din municipiul Bucuresti, se sustragea arestarii preventive pentru comiterea aceleiasi fapte. A fost gasit la 31 aprilie si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Politiei Capitalei.

Politistii din Ilfov au depistat, la data de 29 aprilie, un barbat, de 49 de ani, din Craiova, care se sustragea arestarii preventive pentru comiterea infractiunii de proxenetism, fiind incarcerat.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole