IGPR: 566 de persoane identificate in ultima saptamana in urma unor semnalari in Sistemul Informatic Schengen

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii romani si partenerii de pe teritoriul celorlalte state membre Schengen au depistat, in perioada 24 februarie – 3 martie, 566 de persoane, dintre acestea 381 fiind localizate pe teritoriul tarii noastre, in unor semnalari in Sistemul Informatic Schengen, transmite AGERPRES.

Potrivit unui comunicat al IGPR, in cadrul acestei cooperari au fost depistate si 123 de autovehicule, 44 de documente si cinci placute de inmatriculare ce faceau obiectul unor semnalari in SIS

Politistii romani au pus in aplicare 23 de mandate europene de arestare, au depistat 128 de persoane care erau cautate in vederea participarii la o procedura judiciara si 12 persoane care erau semnalate ca disparute de partenerii din statele Schengen.

De asemenea, politistii romani au identificat pe teritoriul tarii noastre 85 de autovehicule ce erau cautate de partenerii din Spatiul Schengen pentru a fi confiscate sau folosite ca probe in cadrul procedurilor penale, fiind ridicate 35 de documente, cinci placute de inmatriculare si trei certificate de inmatriculare.

Totodata, 185 de persoane cautate de autoritatile romane au fost identificate de partenerii straini pe teritoriul lor prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala — IGPR.

Dintre acestea, 21 erau urmarite de Politia Romana in baza unor mandate europene de arestare, 14 persoane erau cautate pentru participarea la o procedura judiciara, iar patru erau semnalate disparute de autoritatile romane.

Partenerii din statele membre au identificat 38 de autovehicule si noua documente cautate de autoritatile romane, in vederea indisponibilizarii sau pentru a fi folosite ca probe in cadrul procedurilor penale.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole