IGPR: 61 de soferi, depistati ca au condus cu viteza excesiva in perioada sarbatorilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii au depistat, in perioada 20 – 26 decembrie, 61 de soferi care conduceau cu viteze excesive si una sub influenta substantelor stupefiante, informeaza AGERPRES.

Cea mai mare viteza inregistrata de radar a fost de 252 km/h, pe A3.

„In aceste zile, politistii au depistat 61 de soferi care au depasit limita legala de viteza pe autostrazi cu mai mult de 50 km/h, iar in opt cazuri soferii au fost depistati circuland cu viteze de peste 200 km/h. Acestia au fost sanctionati contraventional cu amenzi cuprinse intre 1.305 si 2.900 de lei, iar ca masura complementara le-au fost retinute permisele de conducere pentru 90 de zile”, informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) transmis joi AGERPRES.

Pe 23 decembrie, politistii au depistat o persoana din judetul Dambovita in timp ce conducea un autoturism pe A3 Bucuresti – Brasov cu viteza de 252 km/h.

Intr-un alt caz, de Craciun, politistii care actioneaza pe A1 au depistat un barbat, de 22 de ani, din judetul Giurgiu, in timp ce conducea aflandu-se sub influenta amfetaminei. In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala.

Politia Romana reaminteste ca depasirea limitelor legale si viteza neadaptata la conditiile de trafic reprezinta unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2