IGPR: 92 de dosare penale in urma controalelor din ultima saptamana la operatorii din transporturi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii au intocmit, in urma actiunilor din ultima saptamana derulate pentru siguranta transporturilor aeriene, navale si feroviare, un numar de 92 de dosare penale si au ridicat sute de litri de produs petrolier, informeaza un comunicat de presa transmis sambata de Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR), transmite AGERPRES.

„In perioada 25 ianuarie – 1 februarie a.c., sub coordonarea Directiei de Politie Transporturi – I.G.P.R., politistii de la transporturi au actionat, la nivel national, pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale si pentru siguranta transporturilor aeriene, navale si feroviare. Astfel, politistii au efectuat controale in 427 de statii de cale ferata si au patrulat in 482 de trenuri de calatori. De asemenea, au actionat pentru combaterea pescuitului si comertului ilegal, migratiei ilegale si contrabandei”, mentioneaza sursa citata.

Pe parcursul actiunilor, au fost depistate 10 persoane date in urmarire nationala sau internationala, 5 minori lipsiti de supraveghere si 8 persoane care aveau nevoie de internare in centre de specialitate.

In total, in aceasta perioada au fost intocmite 92 de dosare penale, cercetarile fiind continuate pentru documentarea activitati infractionale, mai precizeaza comunicatul IGPR.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2