IGPR: Aproximativ 1,5 tone de tutun si bunuri de 2,4 milioane de lei – confiscate de politie de la inceputul anului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politia Romana a ridicat si confiscat aproape 12.000.000 de tigarete, circa 1,5 tone de tutun si a indisponibilizat bunuri in valoare de aproape 2,4 milioane de lei, in urma actiunilor desfasurate pentru prevenirea si combaterea contrabandei cu tutun, in primele doua luni ale anului, informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) transmis AGERPRES.

Politia Romana actioneaza la nivel national pentru prevenirea si combaterea contrabandei cu tigarete si tutun.

Astfel, arata sursa citata, politistii au desfasurat peste 700 de actiuni pentru prevenirea si combaterea contrabandei cu tigarete si produse din tutun, activitati in urma carora au fost constatate 637 infractiuni.

De asemenea, pe parcursul activitatilor au fost ridicate in vederea confiscarii 3.947.708 de tigarete, 844 de tigarete foi si 1.446 de kilograme de tutun.

Totodata, odata cu finalizarea cercetarilor si sesizarea instantei de judecata, au fost indisponibilizate 8.118.080 de tigarete.

Valoarea bunurilor indisponibilizate sau confiscate este de 2.434.119 de lei. De asemenea, au fost indisponibilizate 18 mijloace de transport si au fost aplicate 717 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 927.555 de lei, precizeaza IGPR.

De asemenea, pentru prevenirea achizitionarii de catre cetateni a tigaretelor de contrabanda, Politia Romana, impreuna cu alte autoritati si cu parteneri din mediul privat, a desfasurat si desfasoara campanii de informare — „Rupe lantul! Contrabanda cu tigarete este ilegala!”, „Spune Nu contrabandei! Aparentele insala”.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole