IGPR: Bunuri de peste 3,4 milioane lei, indisponibilizate in ultima saptamana de politistii de la Criminalitate Economica

Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IGPR au efectuat, in ultima saptamana, 76 de perchezitii, au instituit masuri asiguratorii de peste 17 milioane lei si au indisponibilizat bunuri in valoare totala de peste 3,4 milioane lei.

Potrivit unui comunicat IGPR transmis duminica AGERPRES, in perioada 30 noiembrie – 7 decembrie a.c., sub coordonarea Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, politistii au efectuat 76 de perchezitii domiciliare si au pus in aplicare 83 de mandate de aducere, in cadrul unor dosare penale ce vizeaza infractiuni economice.

In cauzele penale instrumentate, fata de 154 de persoane a fost dispusa efectuarea in continuare a urmaririi penale, iar fata de 36 au fost dispuse masuri preventive (9 retinute, 3 arestate la domiciliu si 24 sub control judiciar). Pentru recuperarea prejudiciului cauzat, au fost aplicate masuri asiguratorii in valoare de 17.806.024 de lei, dintre care peste 1.402.083 de lei in numerar sau in cont bancar si au fost indisponibilizate bunuri in valoare totala de peste 3.400.000 de lei, precizeaza sursa citata.

Totodata, au fost ridicate, in vederea confiscarii, peste 882.600 de tigarete si 188 de litri de alcool.

De asemenea, in ultima saptamana, in urma definitivarii cercetarilor, politistii au formulat propuneri de trimitere in judecata in 30 de dosare penale privind infractiuni de natura economica, mai mentioneaza comunicatul IGPR.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole