IGPR despre armele prezentate in reportajul Sky News: Din primele cercetari, sunt arme de vanatoare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

arma-vanatoarePolitia Romana informeaza ca, din primele verificari efectuate cu sprijinul celorlalte institutii din sistemul de securitate nationala, a rezultat ca armele prezentate in reportajul Sky News fac parte din categoria armelor de vanatoare.

„Aceste tipuri de arme sunt detinute legal in tara noastra de membrii asociatiilor de vanatori, colectionari, precum si de personalul silvic. Pana la acest moment nu au fost obtinute date din care sa rezulte ca armele ar proveni din savarsirea infractiunii de contrabanda. In prezent, sunt continuate verificarile pentru clarificarea situatiei de fapt si stabilirea unor eventuale incalcari ale normelor privind regimul juridic al armelor si al munitiilor”, precizeaza Inspectoratul General al Politiei Romane intr-un comunicat transmis luni AGERPRES.

Potrivit sursei citate, la nivelul Politiei Romane s-au declansat verificari inca din ziua aparitiei materialului de presa.

Pe parcursul verificarilor, se vor folosi si canalele de cooperare politieneasca internationala.

Postul de televiziune britanic Sky News a prezentat recent un reportaj in care apar doi presupusi traficanti de arme din Romania, dispusi sa vanda armament provenind din Ucraina unor cumparatori din Europa Occidentala.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole