IGPR: Mii de abonati fara electricitate, masini blocate si copaci cazuti in diferite judete, in urma ninsorii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Mii de abonati sunt fara electricitate in Alba, Arges, Bacau, Braila si Hunedoara, mai multe tiruri au ramas blocate pe diferite drumuri nationale, in unele judete acestea sunt impracticabile din cauza copacilor cazuti pe carosabil, iar in judetul Harghita circulatia feroviara este intrerupta, in urma ninsorii, a informat joi Politia Romana, transmite AGERPRES.

„In judetul Alba, 2195 de utilizatori au ramas fara curent electric, iar 78 posturi de transformare a energiei electrice sunt defecte. In judetul Arges, 1330 de utilizatori au ramas fara curent electric, iar 58 posturi de transformare a energiei electrice sunt defecte. In judetul Bacau, 6436 de utilizatori au ramas fara curent electric, iar 55 posturi de transformare a energiei electrice sunt defecte. In judetul Braila, in localitatea Ianca, aproximativ 33 de localitati total sau partial au ramas fara curent electric, iar un post de transformare a energiei electrice este defect. In judetul Hunedoara, 3478 de utilizatori au ramas fara curent electric”, potrivit IGPR.

In judetul Botosani, pe DN24B, in localitatea Frumusica, doua tiruri au ramas blocate din cauza zapezii.

In judetul Brasov, pe DN1, intre Timisu de Sus si Predeal, un tir blocheaza sensul de mers catre Ploiesti – Brasov. Din acest motiv, se circula in coloana, pe ambele sensuri de mers, pana in localitatea Azuga (judetul Prahova).

Traficul este blocat in judetul Caras Severin, pe DN 66A, in localitatea Cerna Sat, din cauza mai multor copaci cazuti pe carosabil. De asemenea, au fost inchise din pricina conditiilor meteo nefavorabile DJ 582E Prislop – Semenic, DJ 608A Telescaun – Muntele Mic si DJ 582 Brebu Nou – Slatina Timis.

In judetul Covasna, DN11C este blocat intre Turia si Bixad, pe tronsonul kilometric 13 – 33, din pricina mai multor copaci cazuti pe suprafata carosabila.

DN67C Transalpina este inchis intre Ranca si Novaci, in judetul Gorj, pe tronsonul kilometric 16+200 – 34+800, din cauza viscolului puternic.

In judetul Mures, pe DN13, la kilometrul 89+600, un tir a derapat si blocheaza partea carosabila.

Pe DN1, in judetul Prahova, din cauza conditiilor meteo, au fost oprite in zona localitatii Nistoresti (km 100-103) 130 de autocamioane, iar in zona localitatii Azuga (km 134-138), 80 de autocamioane. Masura a fost luata pentru a permite utilajelor de deszapezire sa actioneze. De asemenea, DC 134 Cota 1400 Sinaia este inchis din pricina zapezii abundente.

Traficul rutier este restrictionat pentru autoturismele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7.5 tone pe DN1 Predeal (judetul Brasov) – Nistoresti (judetul Prahova) si pentru cele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3.5 tone pe DN11 Bacau – Onesti (judetul Bacau).

Totodata, in judetul Harghita, circulatia feroviara este blocata momentan pe Magistrala 400, intre statiile CF Sancraieni si Tusnad – Sat, din cauza mai multor copaci care au cazut pe linia de cale ferata.

Din cauza vantului puternic, manevrele pentru transportul maritim si fluvial au fost suspendate in portul Midia.

https://www.agerpres.ro/justitie/2018/01/18/igpr-mii-de-abonati-fara-electricitate-masini-blocate-si-copaci-cazuti-in-diferite-judete-in-urma-ninsorii–38831

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole