IGPR: Numarul infractiunilor savarsite cu violenta in Ajun – scadere de 24%, fata de anul trecut

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

politia-circulatieNumarul infractiunilor savarsite cu violenta in Ajunul Craciunului au avut o scadere de 24% in acest an fata de 2015, in contextul in care peste 10.300 de politisti au actionat suplimentar fata de dispozitivul zilnic, in toata tara, in locurile unde au avut loc manifestari religioase si in zonele cu aflux mare de public, si pe drumurile nationale, informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane, transmis luni AGERPRES.

Masurile luate de politistii care au actionat pentru pastrarea ordinii si sigurantei publice, sigurantei rutiere si a transporturilor feroviare au facut ca oamenii sa se bucure in liniste de sarbatoarea Craciunului, mentioneaza sursa citata.

Potrivit IGPR, prezenta activa a politistilor, in prima zi de Craciun, a facut ca numarul infractiunilor savarsite cu violenta si cele de natura judiciara sa se situeze sub media anului trecut (o scadere de 24%).

De asemenea, politistii au actionat si pe principalele drumuri nationale si autostrazi, constatandu-se o usoara scadere a accidentelor rutiere grave, fata de anii anteriori (o scadere de 14%). Totodata, nu au existat drumuri blocate sau persoane ramase blocate in trafic, precizeaza IGPR.

„Sarbatorirea Craciunului in siguranta s-a datorat si cetatenilor, care au inteles necesitatea adoptarii unei conduite corecte in aceasta perioada”, arata comunicatul citat.

Activitatea Politiei Romane se va intensifica luni, in a doua zi de Craciun, in special pentru fluidizarea traficului si diminuarea riscului rutier.

Politia Romana recomanda tuturor cetatenilor sa se informeze cu privire la starea drumurilor, inainte de a pleca in calatorie, sa se asigure ca au autoturismele echipate corespunzator si sa respecte indicatiile politistilor aflati in trafic.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole