IGPR: Peste 10.000 de candidati la scolile de politie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Peste 10.000 de persoane s-au inscris la concursul de admitere la scolile de politie, pe cele 1.600 de locuri, informeaza IGPR, transmite AGERPRES.

Pana pe 15 iunie – termenul limita, pe cele 1.600 de locuri la scolile de agenti de politie s-au inscris 10.363 de candidati – 8.249 candidati pe 1.300 de locuri, la Scoala de Agenti de Politie „Vasile Lascar” Campina, si 2.114 pe 300 de locuri la Scoala de Agenti de Politie „Septimiu Muresan” Cluj-Napoca.

Cei mai multi candidati sunt baieti – 5.734. Acestia vor candida pe aceleasi locuri cu fetele, toti avand sanse egale, precizeaza IGPR.

In aceasta perioada, candidatii se afla in etapa de evaluare psihologica si examinare medicala, urmand ca, intre 24 august si 3 septembrie, Scoala de Agenti de Politie „Vasile Lascar” Campina si Scoala de Agenti de Politie „Septimiu Muresan” Cluj-Napoca sa organizeze concursul de admitere.

Evaluarea performantei fizice a candidatilor la scolile de politie se face prin parcurgerea unui traseu practic-aplicativ. Criteriul privind inaltimea candidatilor a fost abrogat, arata sursa citata.

Proba de verificare a cunostintelor va consta intr-un test-grila la disciplinele Limba romana si limba straina (limba engleza sau limba franceza, potrivit optiunii la inscriere).

Durata studiilor este de 1 an.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole