IGPR: Peste 9000 de politisti, de veghe pe perioada minivacantei de 1 mai

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Peste 9000 de politisti sunt la serviciu, pe toata perioada minivacantei de 1 mai, pentru siguranta tuturor celor care participa la evenimente, activitati cultural-artistice sau sportive si pentru supravegherea si fluidizarea traficului rutier pe principalele cai spre si dinspre statiunile turistice si litoral, precum si spre punctele de trecere a frontierei.

Potrivit unui comunicat al IGPR transmis sambata AGERPRES, pentru prevenirea faptelor antisociale si interventia la evenimente, in aceasta perioada vor fi organizate 3.343 de patrule de siguranta publica, dintre care 292 pedestre si 3.051 auto.

Pentru fluidizarea traficului rutier si prevenirea accidentelor rutiere, aproximativ 1.500 de politistii de la rutiera, sprijiniti de cei de la ordine publica, vor actiona pe drumurile nationale si autostrazi si vor utiliza, in medie, zilnic, peste 300 de aparate radar, pentru a-i descuraja si sanctiona pe cei care nu respecta regimul legal de viteza.

In zilele cu aflux mare pe caile rutiere, cu sprijinul Inspectoratului General de Aviatie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, se vor desfasura misiuni de supraveghere a traficului rutier, cu un elicopter, fiind vizate, in special, Autostrada A2 si Drumul National 1.

Structurile de politie transporturi vor patrula, zilnic, in 229 de trenuri de calatori, in 227 de statii si triaje de cale ferata, in 13 aerogari si in 21 de porturi la Marea Neagra sau pe Dunare.

Potrivit comunicatului IGPR, pe perioada minivacantei de 1 Mai sunt preconizate a se desfasura manifestari religioase, cultural – artistice si sportive de amploare, pe raza a 23 de judete si in Bucuresti, la care se estimeaza ca vor participa peste 280.000 de persoane.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2