Ilegal sau imoral? Coaliția pentru Maramureș lipsită de fairplay față de contracandidați

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Disperați după capitalul de imagine și implicit după voturi, candidații Coaliției pentru Maramureș și-au lipit ”chipurile” în florăria Serviciului Public Ambient Urban (SPAU) Baia Mare care se află în inima orașului.

După ce că au acaparat cam tot ce se putea în ceea ce privește afișajul electoral, fiind la cârma orașului și implicit a județului, iată că aceștia au recurs inclusiv la un magazin manageriat de SPAU, serviciu aflat sub comanda primarului Cătălin Cherecheș. Trei chipuri pot vedea băimărenii când trec pe lângă florăria cu pricina, mai exact pe Zetea, Dăncuș și Cherecheș. Cei trei feți logofeți par a fi siguri pe ei și-ți induc ideea că iubesc puterea, puterea de a monopoliza un oraș, un județ întreg.

Legea 115 din 2015 spune la art. 14 alin. 1: ”Este interzisă folosirea resurselor financiare, umane, tehnice aparținân instituțiilor publice, regiilor autonome, companiilor naționale, societăților reglementate de Legea societăților nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, sau instituțiilor de credit la care sunt acționari majoritari statul ori unitățile administrative-teritoriale, pentru sprijinirea partidelor politice sau a campaniei electorale a acestora, altfel decât în condițiile stabilite de legile electorale.”

Surse apropiate ZiarMM.ro au relatat faptul că florăria este manageriată de SPAU Baia Mare.

Ilegal? Poate ne va spune BEC Baia Mare. Imoral? Concluzia aparține băimărenilor. Fairplay la cei trei?

De asta se bate pasul pe loc atât în Baia Mare, cât și la nivel de județ. În 27 septembrie 2020 trebuie să ieșim la vot pentru un viitor mai bun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1