Ilegalități silvice: Sighetean prins cu lemne într-o remorcă

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Joi, 12 mai, la ora 17.30, polițiștii Secției 6 Sarasău, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu la intrarea în municipiul Sighetu Marmației au oprit pentru control un tractor, care avea atașat o remorcă cu material lemnos și care circula pe strada Avram Iancu.

Conducătorul tractorului a fost identificat ca fiind un bărbat de 33 de ani din municipiu. Polițiștii au stabilit faptul că nu deține documente care să ateste proveniența materialului lemnos, motiv pentru care, la fața locului, a fost solicitat un inginer silvic în vederea inventarierii materialului lemnos.

În urma măsurării a rezultat un volum de 2,6 mc lemn foc din categoria diverse moi (plop și anin), 1 mc plop și 1,6 mc anin, care a fost predată în custodie.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că tractorul nu este înmatriculat sau înregistrat, iar bărbatul de 33 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul, informează IPJ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pe numele acestuia pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2