Ilie Nastase a fost condamnat la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu suspendare pentru ca a refuzat recoltarea de probe biologice

Reclame home 1
Reclame home 1

Fostul tenisman Ilie Nastase a fost condamnat, miercuri, la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu suspendare, dupa ce a refuzat recoltarea de probe biologice cand a fost oprit de politistii de la Brigada Rutiera, informeaza AGERPRES.

Judecatoria sectorului 1 a stabilit ca Ilie Nastase se face vinovat de cele doua acuzatii pentru care a fost trimis in judecata de procurorii bucuresteni.

Astfel, acesta a primit 8 luni de inchisoare cu suspendare pentru refuz de recoltare de probe si 4 luni de inchisoare cu suspendare pentru conducerea unui vehicul avand dreptul de a conduce suspendat. Judecatorii au contopit cele doua pedepse si au stabilit ca Ilie Nastase sa o execute pe cea mai grea, cea de 8 luni, pe care au majorat-o cu o luna si 10 zile.

Judecatorii au mai stabilit ca termenul de incercare sa fie de doi ani de zile, perioada in care fostul tenisman este obligat sa respecte mai multe conditii stabilite de instanta in baza legii.

Decizia de miercuri nu este definitiva si poate fi contestata de toate partile din proces, caz in care dosarul va ajunge la instanta superioara.

Pe 25 mai 2018, in jurul orei 4,45, pe Soseaua Nordului, zona Ambasada Chinei, politistii Brigazii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de Ilie Nastase. Intrucat acesta se afla intr-o vizibila stare de ebrietate, fostului tenisman i s-a solicitat sa fie testat cu aparatul alcooltest, moment in care acesta a devenit recalcitrant, a adresat injurii politistilor, motiv pentru care a fost incatusat si condus la sediul INML pentru recoltare de probe biologice.

Ilie Nastase a refuzat sa ii fie recoltate probe biologice si a fost dus la sediul Brigazii Rutiere, unde i-a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si pentru refuz de recoltare de probe biologice.

In aceeasi zi, la cateva ore distanta, Ilie Nastase a fost prins din nou de politisti, de aceasta data in timp ce conducea fara permis un scuter.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole