Iluminatul de Sarbatori a fost pornit in Baia Mare. 80.000 de LED-uri pe doi pomi de Craciun

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

craciunDaca anii trecuti iluminatul de sarbatori era pornit de Ziua Nationala a Romaniei, anul acesta acest eveniment a avut loc in seara zilei de 5 decembrie. De altfel, centrul vechi al Baii Mari a fost locul unde la data mai inainte amintita au avut loc o serie de manifestari, asa, ca in ajun de Mos Nicolae. Pe scena din centrul vechi, de data aceasta amplasata altfel decat in anii trecuti, adica lateral de fostul cinematograf Minerul, au urcat artisti ai muzicii populare, care au colindat din suflet pentru baimreani.

Pe scena au urcat Grupul Iza, grupuri de colindatori din Maramures si din Baia Mare, iar chiar inainte de a se da drumul luminitelor de pe bradul de Craciun, parintele Cristian Pomohaci a ajuns la sufletele celor prezenti prin cantecele sale. La ora 19:00 s-a dat drumul iluminatului ornamental de Craciun.

Momentul a fost identic ca si anii trecuti, adica copiii baimarenilor au urcat pe scena in numar mare, fara ca cineva sa tina cont ca acolo, pe scena, erau cabluri de alimentare si oricand un copil se putea electrocuta. Numarul de copii a fost unul mare, cu totii dorind sa fie acolo, langa Mos. Iar la final unii dintre cei care se ocupau de scena umblau cu copilasii de manuta pentru a gasi parintii.

Trebuie spus ca in acest an in Baia Mare sunt doi pomi de Craciun, unul in Piata Revolutiei si al doilea in centrul vechi. Tot in centrul vechi va fi si patinoarul, dar nu ca si anul trecut, in fata cinema Minerul. In total anul acesta au fost montate pe cei doi brazi circa 80.000 LED-uri. In sensurile giratorii avem acele animalute legate de Sarbatoarea Craciunului, iar copacii de pe strazile importante din municipiu au fost acoperiri de LED-uri.

Cezar TUDOR

brad

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

8 Comments

 1. Emil

  Felicitari pentru cei doi brazi impodobiti, dar d-le Primar: oasul Baia Mare , aflat in preajma Sarbatorilor de iarna, este dezolant fara podoabele, luminitele stradale de alta data. Pacat! Va rog sa iesiti seara dupa orele 19-20 la plimbare pe marile bulevarde din orasul nostru si sa fiti sincer: va place??????????? Mie in mod sigur :NU. De data asta ati dat gres! Pacat!

  Reply
  1. Consilier

   Domnule Emil, corect este ca si de data asta a dat GRES, dar alaturi de primarul ‘ fiul cel mai iubit ‘ au GRESIT si toti consilierii locali.
   Exista o singura solutie DEMISIA primarului SI a consilierilor locali, deoarece TOTI au facut de RUSINE orasul Baia Mare.

   Reply
 2. dilau

  prietene cezar tudor :))), hai sa nu fim tigani. daca kake ar fi pus 1 milion de led-uri cel putin tu, ciprian, the, sorin, steko…….. si chiar vasile ati fi sarit ca arsi cu a voastra – de unde dracu are balta atita peste?-. :)))).

  Reply
 3. Banc Ioan

  Acest mincinos nesimtit are doar extreme ori prea mare ori prea mic la el nu este cale de mijloc. Are cel mai mare brad din Romania dar are cel mai prost iluminat sau mai bine zis iluminat ornamental din Romania. Din mareai inaltime a bradului s-au pierdut 14,5 m, cineva i-a furat, acum cred ca isi cauta hotii. Rusine celui dintai mincinos al orasului Baia Mare.

  Reply
 4. Cetatean Ingrijorat

  Si totusi…cine a numarat 80.000 de leduri? :)) glumesc bineinteles.
  Parerea mea, nu ca ar conta pentru cineva, este ca aranjamentele de anul acesta sunt ok, dar se putea si mai bine. Anul trecut a fost mult mai impodobit orasul (numa zic)

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *