Imaginatia contrabandistilor, fara limite: Contrabanda cu tigari pe biciclete

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri dimineata, in jurul orei 8.00, o patrula a politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sarasau, jud. Maramures, a observat pe DN 19, in apropiere de sediul sectorului, doua persoane care se deplasau cu doua biciclete, transportand doua rucsacuri sport de munte.

„Avand in vedere bagajele voluminoase pe care cei doi le transportau, lucratorii nostri au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control cele doua persoane, procedand la legitimarea acestora.

Totodata, la controlul efectuat asupra rucsacilor s-a constatat ca barbatii transportau tigari de provenienta ucraineana, fapt pentru care au fost condusi la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In urma inventarierii tigarilor a rezultat cantitatea de 1.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de  peste 9.000 de lei, cantitate ce a fost ridicata in vederea confiscarii.

Cei doi barbati identificati ca fiind, Adrian T., de 23 ani si Sorin G., de 48 ani, domiciliati pe raza judetului Maramures, intentionau sa comercializeze intreaga cantitate de tigari pe piata neagra de desfacere.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda iar la final urmand a se lua masurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole